De praktijk in Hazerswoude-Dorp en Hoogmade


Even voorstellen

Mijn naam is Juliette Looijenstein – Brittijn, geboren in Valkenburg (Z-H), ik ben getrouwd en ik heb drie kinderen. Ik heb 15 jaar gewerkt als doktersassistente in verschillende ziekenhuizen en bij verschillende huisartsen. Na deze leerzame en leuke jaren als doktersassistente wilde ik graag wat anders. Ik ben de opleiding tot pedicure gaan volgen. Deze Provoet erkende pedicure opleiding heb ik gevolgd bij Kollaart opleidingen in Haarlem. Vanaf juli 2020 ben ik gediplomeerd pedicure.De praktijk in Hazerswoude-Dorp

De praktijk is goed bereikbaar en heeft parkeerplaatsen voor de deur.

De behandelkamer bevindt zich op de begane grond en is toegankelijk met een rolstoel of rollator.

Openingstijden

Dinsdag: 9.00u – 17.00u

Donderdag: 9.00u – 17.00u


De praktijk in Hoogmade

De praktijk is goed bereikbaar en heeft parkeerplaatsen voor de deur.

Omdat de praktijk op de 1ste verdieping is, is de toegang niet geschikt voor rolstoelen of mensen die lastig trappen kunnen lopen.

Openingstijden

Maandag: 9.00u – 15.00u


 Voetzorg PesCura en de Gemiva-SVG Groep


Voetzorg PesCura gaat 1x in de 5 weken op maandagavond langs bij de Gemiva-SVG Groep in Alphen aan de Rijn om cliƫnten een pedicure behandeling te geven.

De Gemiva-SVG groep is er voor mensen met een handicap, chronische ziekte of een andere beperking. De organisatie ondersteunt iedereen die op eigen kracht (nog) niet zelfstandig kan meedoen in de samenleving.


Voetzorg PesCura en Wijdezorg Nieuwkoop


Voetzorg PesCura gaat op maandag langs bij Wijdezorg Nieuwkoop in Nieuwkoop om cliƫnten een pedicure behandeling te geven.

Wijdezorg Nieuwkoop gevestigd in het gebouw Kaleidoskoop heeft groepswoningen voor ouderen met dementie, appartementen voor bewoners die veel zorg nodig hebben en appartementen voor tijdelijke zorg.